عرضه ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار

رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: یازدهم اردیبهشت ماه، سه میلیون و ۵۰۰ هزار و ۵۲۹ قطعه مرغ در ۲۲۰ کشتارگاه کشور کشتار و ۶ هزار و ۶۲۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار عرضه شد.

به گزارش روز یکشنبه اگزیم نیوز به نقل از وزارت جهادکشاورزی، « علی‌صفر ماکنعلی» افزود: بیشترین میزان کشتار مرغ در استان‌های گلستان با ۷۲۱ تن، گیلان با ۶۳۰ تن، خراسان رضوی با ۴۹۵ تن، فارس با ۴۸۸ تن و مازندران با ۴۸۷ تن انجام شده است.

وی اظهار داشت: استان های اصفهان با ۳۲۶ تن، آذربایجان غربی با ۲۸۴ تن، خوزستان با ۲۸۰ تن، آذربایجان شرقی با ۲۷۷ تن، تهران با ۲۵۵ تن و همدان با ۲۲۹ تن در رتبه های بعدی بیشترین کشتار مرغ در روز یازدهم اردیبهشت قرار دارند.

بنابه مصوبه‌ ستاد تنظیم بازار در فروردین ماه مقرر شد کمیته‌ای تخصصی به منظور ساماندهی بازار مرغ و تخم‌مرغ تشکیل شود که این کمیته با ریاست وزیر جهاد کشاورزی و با عضویت قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی و دیگر مسوولان مربوطه تشکیل خواهد شد.

طبق مصوبه‌های جلسه امروز ستاد تنظیم بازار، مقرر شد این کمیته با داشتن اختیارات کامل از سوی ستاد تنظیم بازار نسبت به برنامه‌ریزی و تولید و توزیع مرغ، از طریق شرکت‌های تولیدکننده عمده مرغ و نیز با همکاری و خدمت گرفتن از ظرفیت مرغ‌داری‌های دیگر، اقدام‌های لازم را انجام دهد.

طبق آمار وزارت جهادکشاورزی، سال گذشته بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزارتن گوشت مرغ در کشور تولید شد.

کد خبر 42655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 5 =